Hoidot

Harmoniset ja tasapainoiset hoitokokonaisuudet

Anumati Naturals-Luonnon Kaunis kasvohoito

Rentouttava holistinen hoitokokonaisuus.

Hoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen sekä sisäisen kauneuden herättelemiseen. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja tule kokemaan uudistava vaikutus. Käytämme hoidossa kotimaisia Pikerocks kiviä, joilla on hoitava vaikutus kokonaisvaltaisesti. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaanissa.

Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan. Hoito antaa syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen.

Monipuoliset kasvohoidot, joissa vaikutus näkyy!

Vartalonhoito on aivan yhtä tärkeää kuin kasvojenkin ihon hoito

Monet meistä jättävät kiireessä vartalonhoidon väliin ja keskitymme vain kasvojemme ihon hoitoon. Tosiasiassa vartalon ja kasvojen ihosta huolehtiminen on aivan yhtä tärkeää.

Kuorinta, kuivaharjaus ja kosteutus ovat tärkeä osa vartalon ihonhoitoa. Vartalo tarvitsee hoitoa ympäri vuoden. Vartalon ihonhoitoa ei tule laiminlyödä, sillä paksujen vaatteiden alla iho kuivuu, hilseilee ja jopa veltostuu. Oikein hoidettuna iho säilyy kimmoisana ja kauniina pidempään. Vartalon iho tarvitsee hoitoa ympäri vuoden. Kosteudesta tulee huolehtia, samoin kuin vartalon kuorinnasta ja kuivaharjauksesta.

Kosteuta vartalon ihoa riittävästi, jotta se pysyy kimmoisana ja terveen värisenä.
Kuori vartalon ihoa sille tarkoitetulla kuorintavoiteella noin kerran viikossa, ja tee iholle kuivaharjaus päivittäin. Se pitää ihon sileänä ja pehmeänä sekä vilkastuttaa verenkiertoa.

Levitä iholle päivittäin vartalovoidetta suihkun ja kuorinnan jälkeen.

Hoitokertomuksia

Lue tästä Deepthin hoitokertomus Anumati Naturals -tuotteista.

gallery_nrm_1426109048-elle-organic-anti-aging

Organic Cosmetics Beautiful – Honest - Wild