Kuukivi

Kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi

Voima

Kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Se avustaa tunteiden vapauttamisessa sekä selvänäköisten kykyjen kehittymisessä. Fyysisellä tasolla kuukivi liitetään ruoansulatus- ja lisääntymisjärjestelmään sekä nesteiden virtaukseen kehossa .

Muuta

Valkean, silkkisen hohteen omaavan kuukiven uskottiin muinoin auttavan rakastavaisia selvittämään tulevaisuuttaan suuhun laitettuna täydenkuun aikaan. Tässä vanhassa uskomuksessa yhdistyvätkin horoskooppimerkki Ravun hallitseva planeetta eli Kuu sekä tunteellisen kuukiven feminiininen herkkyys, huolehtiva vaisto ja sympaattisuus – mainio onnenkivi siis Ravulle. Suomen Kultaseppien Liiton hyväksymä kiviluettelo yhdistää kuukiven kuukaudenkivenä kesäkuuhun, kivi on myös Kalat horoskooppimerkin voimakivi. Kiinalaisessa horoskoopissa kuukivi on Sian voimakivi.

Kivivinkki

Kuukiveä suositellaan naisille täyden kuun aikaan esimerkiksi sormuksena, otsalla henkisten kokemusten saavuttamiseksi tai sydänchakran päällä tunteiden tasapainottamiseksi.

kuukivia

Signed by Nature. Organic - Safe - Vegan