Anumati goes Pin Up

Real Beauty Manifesto

Anumati Naturals Goes Pin Up on kauneudenhoidon kokonaisvaltainen ihonhoidon linja, johon kuuluvat kaikki se mitä aikuinen nainen tarvitsee ihonsa hyvinvointiin, puhdistuksesta ihon kosteuttamiseen.

Positiivinen ajattelu … se voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta usein se ei ole helppoa. Elämämme on tehty opituista tavoista ja tottumuksista. Ajatusten ja tekojen muuttuminen lähtee itsestään, opitaan ja tutustutaan toisenlaiseen tapaan. ”Olemme mitä ajattelemme ja luulemme olevamme.”  On erittäin tärkeää jatkuvasti valitsi positiivinen ajattelu ja tehdä optimistisen asenteen muutos itsessään. –

Positiivinen ajattelu on erittäin hyödyllistä terveydelle. Jopa useat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, joilla on hyvä, positiivinen ”vibe” todennäköisesti kärsivät harvemmin masennuksesta ja he sairastuvat harvemmin kuin negatiivisuuteen taipuvat ajattelijat. Vain vaihtamalla ajatustapaasi ja voit muuttaa elämäsi. Siksi, huolehtimalla ajatuksiamme – huolehtii samalla hyvinvoinnintaan kokonaisvaltaisesti!

why-you-should-love-yourself

Anumati Naturals Goes Pin Up= Positive Beauty Up, jonka tavoitteena on muokata vallitsevaa kauneusihannetta ja saada mahdollisimman monet naiset innostumaan omasta kauneudenhoidostaan ja katsomaan itseään peilistä lempein silmin, itseään arvostavasti.

Arvosta itseäsi, tutustu itseesi. Arvostus kohoaa, kun löydät itsesi.
Anna itsellesi mahdollisuus olla kaunis ja löydä parhaat puolesi.
Älä kätke kauneuttasi vaan uskalla olla sitä mitä olet.
Positive Beauty Up!

Mukana yhteistyössä:

Muotiputiikki Helmi

Joensuuntie 28
31400 Somero

puh. 02 748 9209
muotiputiikkihelmi@gmail.com

helmen logo

Creamy Cleansing Cream Täyteläinen puhdistusvoide 100 ml

Herkälle ja kosteusköyhälle iholle suunniteltu puhdistusvoide, pesee ihon pehmeän puhtaaksi. Alkoholiton ja kosteuttava puhdistusvoide on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

ccc

Pink Satin Facial Toner Virkistävä kasvovesi 100 ml

Heleyttää, puhdistaa, kirkastaa, vahvistaa, virkistää. Viimeistelee puhdistuksen ja tuo tuoksullaan aistillisen lämmön ympärillesi.

facial toner

Pink Silk Face Cream 24H sk 25 Kermaisen pehmeä kasvovoide 50 ml Täyteläinen ja ravitseva voide kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ja aktivoi ihon uusiutumista. Voide sopii myös meikin pohjustukseen. Tuote sisältää fysikaalisen aurinkosuojan.

face cream 24h

Peeling Pink Marmelade Puhdistava kuorintamarmeladi 80 ml

Poistaa epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon hellästi mutta tehokkaasti. Pehmeyttä ja sileyttä ihollesi.

pink marmelade

Seductive Silk Mask Silkin pehmeä kasvonaamio 80ml

Naamio kosteuttaa, virkistää ja kirkastaa ihoa. Suklaan valloittava tuoksu ja hoitavuus saa ihon sädehtimään.

silky mask

 

Pink Velvet Bodymousse Samettisen pehmeä vartalomousse 150 ml

Pehmentää, kosteuttaa ja lisää tervettä hehkua iholle. Koostumus hemmottelee aistejasi aidon Vaniljan tuoksulla.

body mousse

Signed by Nature. Organic - Safe - Vegan