Öljy ammattikäyttöön

Divine Oil kasvoöljy ammattikäyttöön

Tehotuote kasvojen kosteutukseen

 Tehotuote kasvojen kosteutukseen. Kasvoöljy vahvistaa, kiinteyttää ja hoitaa ihoa sekä lisää sen kimmoisuutta. Tehotuote kasvojen kosteutukseen.

Pääraaka-aineena:
Vadelman siemenöljy on yksi luonnon parhaista gamma tocopherolin eli gamma-E nimisen E-vitamiinin muodon lähteistä.

E-vitamiinilla on kaksi tärkeää tehtävää iholla: se vaikuttaa solujen uudistumiseen ja toimii antioksidanttina. Vadelman siemenöljyn sisältämä gamma-E on erittäin tehokas antioksidantti. Antioksidantti estää ns. vapaiden radikaalien syntymistä ja vaikutusta soluissa. Vapaat radikaalit ovat soluja vaurioittavia ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavia epävakaita happimolekyylejä, joita syntyy esimerkiksi UV-säteilyn, ilmansaasteiden, tupakoinnin ja epäterveellisten elämäntapojen vaikutuksesta.

Vadelman siemenöljy vaikutukset ihoon ovat sekä uudistavia, että ennen aikaista vanhenemista ehkäiseviä.

99,2 % Luomu

Inci: Prunus Amygdalis Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Punica Granatum Linn (Pomegranate) Seed Oil*, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*, Tocopherol, Glycerin*, Citrus Grandis Seed Extract*, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil*, Rosemarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Katso kaikki tuotteet

Signed by Nature. Organic - Safe - Vegan