Nourishing Beauty Sleep Mask

Erittäin tehokas ja kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Virkistävä ja ihoa rentouttava vaikutus.

Virkistävä ja rentouttava kasvonaamio

Erittäin tehokas rauhoittava ja kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Virkistävä ja ihoa rentouttava vaikutus. Rauhoittava tehohoito ärtyneelle iholle, lievittää punoitusta ja kuumotusta. Naamio on tehokkaasti kosteuttava ja ennenaikaista vanhenemista estävä tehohoito. Se parantaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää pieniä ryppyjä ja juonteita.
Hoitaa luonnollisesti ihon kauneusvirheitä sekä korjaa auringon aiheuttamia vahinkoja. Tuloksena selvästi parantunut ja kirkastunut ihon rakenne. Ihoärsytykset ovat rauhoittuneet ja ylimääräinen ihon tali on puhdistettu.

Naamio tasoittaa ihon sävyä, tekee ihosta heleän, kosteuttaa ihoa syvältä ja ravitsee soluja sekä taistelee vapaita radikaaleja, ulkoisia stressitekijöitä sekä ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan.

100% Natural, *87% Organic

Inci: Aqua, Prunus Amygdalis Dulcis Oil*(Sweet Almond) ,Simmondsia Chinensis Seed Oil*(Jojoba), Rosa Canina Seed Oil*(Rosehip), Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate, Calendula officinalis Oil *(Marigold Oil), Achillea Millefolium*(Yarrow), Kaolin (White Clay), Plantago Major Extract*(Plantain), Alchemilla vulgaris extract* (Lady Mantle), Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Seed Oil*(Sea Buckthorn), Pyrus Malus fruit extract* (Apple), Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Xanthan Gum

Katso kaikki tuotteet

Organic Cosmetics Beautiful – Honest - Wild