Silmänympärysihon-ja  huulten alueen seerumi
Silmänympärysihon-ja huulten alueen seerumi

Anti-Oxidant Eye & Lip Serum Uudistaa, kiinteyttää ja suojaa herkkää ihoa

Tämä koostumukseltaan raikas ja pehmeä turvotusta ehkäisevä seerumi on suunniteltu erityisesti silmänympärysihon sekä huultenympärysihon herkälle alueelle ja se: – hävittää väsymyksen merkkejä ja kosteuttaa* (Aloevera, Poimulehti)- tuote häivyttää ja silottaa juonteita ja ryppyjä (Parsakaali ja merileväuute).
Silmänympärysseerumi, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän raaka-aineita, jotka ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymistä sekä hillitsevät herkkyyttä. Geelimäinen koostumus imeytyy syvälle ihoon, missä se pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti.
Tulos: Silmänympärysiho on silminnähden silottunut!

KÄYTTÖ:Tehokkaasti kohottava ja juonteita häivyttävä seerumi vaativalle silmänympärysiholle sekä huulten ympärysiholle. Uudistaa, kiinteyttää ja suojaa iholle tärkeitä kimmosäikeitä, päivittäinen käyttö estää tehokkaasti kudoksen veltostumista. Säännöllisellä käytöllä juonteet tasoittuvat, tummat silmänaluset ja turvotus häviävät ja iho saa takaisin joustavuutensa ja säteilynsä. Kokonaisvaltaista anti-aging vaikutusta.
In vitro 28 päivää.
Levitä silmänympärysiholle sekä huulten ympärille päivittäisen puhdistuksen jälkeen. Aamuin ja/tai illoin, taputtele kevyesti reilu nuppineulanpään kokoinen määrä seerumia molemmille silmänympäryksille.

Tuote on tuoksuton

100% Natural, * 98% Organic & wild harvested

Inci: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf juice*,Anthemis Nobilis*(Chamomille Flower) ,Alchemilla vulgaris Extract* (Lady Mantle)*, Trifolium Pratense* (Red Clover), Glycerine*, Laminaria Digitata Extract* (Algae), Caprylic/Capric Triglyceride & Lycium Barbarum Fruit Extract*(Goji Berry), Punica Granatum Linn Seed Oil*(Pomegranate), Cucumis Sativus fruit Extract*(Cucumber), Brassica Leracea Seed oil* (Broccoli), Xanthan Gum, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

Katso kaikki tuotteet

Signed by Nature. Organic - Safe - Vegan