Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon.

Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

“Kasvit ovat kaiken ympärillä olevan lähde. Ravintona, hengityksenä ja kauniina väreinä. Elävänä osana elämässä.’

Anumatin nimi kertoo hyväksymisestä, yhteenkuuluvuuden, yksilöllisen kauneuden kunnioittamisesta sekä itsensä hyväksymisestä, ilon lisäämisestä elämään.

Be in love with your life

Luomu

Anumati Naturals edustaa luomu-kosmetiikkaa, jota sitovat luomukosmetiikan arvot. Tuotteemme ovat lisäksi puolueettomien tahojen luomutuotantoa sekä kosmetiikan turvallisuutta valvovien tahojen tutkimia ja tarkastamia. Tuotteidemme kehityksen perustana
ovat aktiiviset aineosat, jotka yhdessä synergisinä koostumuksina parantavat toistensa parantavia ominaisuuksia.

luonnollinen VALINTA

Luonto tarjoaa meille fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Geneettiseen harmoniaan perustuva luontosuhteemme on aina ollut olemassa, mutta olemme sen osittain nykyajassa kadottaneet. Kun löydämme yhteyden uudestaan, saamme  luonnollisesti tehokkaita ja näkyviä tuloksia kehon ja mielen hyvinvointiin. Me uskomme, että sama yhteys ja arvot pätevät myös ihonhoitoon.

TASAPAINO

Tuotteidemme jokaisella ainesosalla on tärkeä tehtävä. Oli kyseessä sitten kosteutus ja ravitseminen,  kiinteytys tai tasapainon löytäminen,  jokainen ainesosa on valittu huolella
sen yksilöllisen vaikutuksen vuoksi ja vuorovaikutuksessa muiden ainesosien  kanssa. Jokainen tuotteemme on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen   ikääntymisen merkkejä.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Anumati Naturals on tuloksellinen luomuihonhoitosarja jokaiselle.

Ihonhoitotuotteet eivät saisi poiketa terveellisestä ruokavaliosta. Tarvitsemme samoja sateenkaaren antioksidantteja ihonhoidossa kuin sisäisessä ravitsemuksessamme.

Anumati Naturals -tuotesarja sisältää huomattavan korkean määrän ihoa hoitavia, aktiivisia kasviperäisiä ainesosia. Tuotteidemme jokainen ainesosa on huolella valittu yksilöllisen vaikutuksensa vuoksi vuorovaikutuksessa muiden ainesosien kanssa, synergiassa keskenään.

Tuotteissamme on korkea antioksidanttinen ravintoarvo. Antioksidanttipitoiset kasvit, marjat ja hedelmät – kaikissa sateenkaaren väreissä ravitsevat, puhdistavat ja kaunistavat ihoa. Iho pystyy tunnistamaan ja hyväksymään jokaisen ainesosan luonnollisena osana itseään.

Tuotteemme Takuut

Periaatteemme on The Best for Less!

Jokainen tuotteemme kantaa mukanaan viestiä inhimillisyydestä, hyvyydestä, synergiasta, rakkaudesta, onnesta, yhteistyöstä. 

Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään terveeltä ja elinvoimaiselta. Ihonhoitomme ovat monikäyttöisiä ja suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toisiaan. 

Elämä on täynnä valintoja ja kompromisseja. Kauneusrutiinisi – se, mitä laitat ihollesi päivittäin – ei saisi olla yksi niistä.

Siksi Anumati Naturals syntyi, halusta luoda aidosti oleva luomukosmetiikkasarja: antaaksemme sinulle mahdollisuuden pitää parasta huolta itsestäsi, rakastamistasi ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta. Et tarvitse kompromisseja ihonhoitoosi.

leaf-logo-teal-oj5eip6fzvamx98t1g12llwcdzu0s22gam3w7gpuhs

liity postituslistallemme

Saat ilmoituksen erikoistarjouksista, tapahtumista ja uutisista

© Tekijän oikeus Anumati Naturals. Kaikki oikeudet pidätetään.

Verkkosivusto, joka on suunniteltu by OWD