Hoidot

Skinfood Hoidot

Kauneus on asenne, meidän asenteemme tulee Luonnosta

Lähde matkalle kanssamme kohti holistista kauneutta.

Anumati hoidoista löydät mm rentouttavat kasvohoidot, Suomen ensimmäisenä erilliset AHA sekä BHA happohoidot, Detox C+kasvohoidon sekä Mesoterapiaan suunnitellut ammattihoidot.

Avain optimaaliseen ihon terveyteen on Anumati Naturals-ihonhoidon ammattilainen. Kasvohoitomme ja tuotteemme kohdistuvat ihosi nykyisiin ja tuleviin olosuhteisiin. Ihonhoito täytyy sopeuttaa jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Siksi uskomme, että tehokkaimmat kauneudenhoitotuotteet ja -hoidot perustuvat yhdistelmään henkilökohtainen, mittatilaustyönä tehty resepti sekä holistinen lähtökohta.

Meillä lausuma luonnonmukainen ja puhdas on itsestäänselvyys. Meillä nuo kaksi sanaa tarkoittavat sitä, ja ne ovat meidän arvomaailmamme peruspilarit.

Rakkautemme ja omistautumisemme kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja kauneudenhoidolle ovat innoittaneet meitä kehittämään tuotteemme. Tuotteemme ovat orgaanisia ja luonnonmukaisia, rehellisiä ja hienostuneita. Ne on suunniteltu hemmottelemaan ihoasi, aistejasi ja koko olemustasi.
Voit vierailla hierontaportaalissa - Mikä on hieronta.fi? - Hieronta on suomenkielinen sana hieronnalle

Visiomme toteutuu, kun tuotteemme täydentävät sinun ainutlaatuista imagoasi, elämäntyyliäsi ja valintojasi ja hoivaavat sinua loputtomasti kaikilla niillä luonnon hyödyillä, joita äiti Maa tarjoaa.
Olemme asettaneet päämääräksemme, että jokainen tuote, jonka kehitämme kantaa mukanaan viestiä. Viestiä inhimillisyydestä, hyvyydestä, hyvistä tuntemuksista, synergiasta, rakkaudesta, onnesta, yhteistyöstä ja menestyksistä. Näistä löytyy voimamme, tämä on ytimemme.

70141355 - phytotherapy background. stylish lettering in the frame. natural vector label with leaves.


 


Signed by Nature. Organic - Safe - Vegan