This post is also available in: EN

Hoitoperiaatteemme-Skinfood Hoidot

Kasvohoidomme on suunniteltu paitsi antamaan sinulle säteilevää, hehkuvaa ihoa, mutta myös auttamaan lievittämään stressiä, rauhoittamaan mieltä ja energisoimaan uudelleen koko vartaloa. Ammattitaitoiset, koulutetut Anumati-kosmetologit määrittelevät kokonaisvaltaisen kasvohoidon juuri sinua varten.

58d5e76f-db45-48e6-a69b-fc7ce2ec0ece

Luonnonkaunis Kasvohoito

Hoidossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen sekä sisäisen kauneuden herättelemiseen. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja tule kokemaan uudistava vaikutus. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaannissa. Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan. Hoito antaa syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen.

Hoidossa käytettävä kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Fyysisellä tasolla kuukivi liitetään ruoansulatusjärjestelmään sekä nesteiden virtaukseen kehossa. Kuukiven energia on hienovaraista, se herättelee vaistoja ja kehottaa kuuntelemaan omaa sisintä.

acb39ce1-9f2e-48e7-842a-9138ad8fed6f

Kuukivi

Kuukivi on tunteiden vapauttamisen ja intuition kehittämisen kivi. Kuukivi tunnetaan tasapainottavista ominaisuuksistaan, intuition voimistamisesta, rakkaudellisen energian avaamisesta ja uusien alkujen tukemisesta. Kuukivellä hoidetaan fyysisellä tasolla erilaisia kehon virtauksia, josta syystä se saattaa auttaa mm. kuukautiskierron tasaamisessa. Lisäksi kuukivellä voi hoitaa mm. ruuansulatushäiriöitä ja ylläpitää tervettä aineenvaihduntaa.

f44738ad-b959-4f0f-918f-deba39150a32

Detox Energy+ Kasvohoito

Kasvohoito sisältää erikoisnaamiot, puhdistavan ja energisoivan. Aktiivihiilen sekä suomalaisen koivun tuhkan synergia, syväpuhdistaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Energisoivien sekä vitamiinipitoisten hedelmien ja kasvien harmonia tasapainottaa ihoa. Lisäksi rentoutamme mieltä ja kehoa akupainannalla ja hieronnalla. Hoito on suunniteltu erityisesti tukkoiselle, väsyneelle ja kirkastusta kaipaavalle iholle.

d89b1744-da4b-4404-a7e7-3d89b908ad35

Radiance Beauty Kasvohoito

Ihon nuorekkuuden palauttava erikoiskasvohoito. Virkistävä, ihon hapenottokykyä ja kuona-aineita poistava kasvohoito kirkastaa ja heleyttää ihoa välittömästi. Synergiassa olevat raaka-aineet hoitavat ja estävät pigmenttimuutosten uudelleen muodostumista. Tuloksena kirkas, tasainen ja heleä iho.

a6f507f1-dd17-4982-a8a7-79836bffbe78

AHA ja BHA Happohoidot

Happohoito on hellävarainen, pinnallinen ihon kuorinta. Hoidot sopivat moniin erilaisiin ihon tarpeisiin. Iho raikastuu ja sen sävy paranee heti ensimmäisellä hoitokerralla. Kummatkin happohoidot kirkastavat ihoasi, pienentäen huokosia, tasapainottaen talineritystä, tasoittaen arpia ja juonteita saaden ihosi hehkumaan.

AHA-hedelmähappohoito edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujenpoistumista. Sopii erityisesti kuivalle ja hilseilevälle iholle sekä ikääntyvälle iholle anti-age tehohoitona, juonteiden ja ihon värierojen tasoittamiseen.

BHA-happohoito on suunniteltu epäpuhtaan, tukkoisen, suuri huokoisen, aknearpisen, paksun tuntuisen ja elottoman ihon hoitoon. Hoito nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan. BHA-happohoito keskittyy tukoksien avauksiin, ihoa ärsyttämättä.

Tasapaino

Jokaisella tuotteidemme aines osalla on tärkeä rooli. Olipa se kosteuttava ja ravitseva, kiinteytystä tai tasa painoa, jokainen ainesosa on huolellisesti valittu, koska sen ainutlaatuinen vaikutus; ja vuoro vaikutuksessa muiden aines osien kanssa. Jokainen tuotteemme on täynnä yrtti uutteita ja luonnollisia ravinto aineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja estämään ihon epätasapainoa ja ennenaikaista ikääntymisen merkkejä.

  • Anumati Naturals JHC-1, Hirsalantie 11 02420 Jorvas, KIRKKONUMMI
  • Ph.044 0510 078
  • anu@anumati.fi
01eda335-3da9-4ae1-b786-f8304a7af5b0
leaf-logo-teal-oj5eip6fzvamx98t1g12llwcdzu0s22gam3w7gpuhs

liity postituslistallemme

Saat ilmoituksen erikoistarjouksista, tapahtumista ja uutisista

© Tekijän oikeus Anumati Naturals. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tietosuojakäytäntö

Ehdot & ehdot

Verkkosivusto, joka on suunniteltu by OWD