Elvyttävä kauneusnaamio

Erittäin tehokas rauhoittava ja kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Virkistävä ja ihoa rentouttava vaikutus.

Virkistävä ja rentouttava kasvonaamio

Erittäin tehokas rauhoittava ja kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Virkistävä ja ihoa rentouttava vaikutus. Rauhoittava tehohoito ärtyneelle iholle, lievittää punoitusta ja kuumotusta. Naamio on tehokkaasti kosteuttava ja ennenaikaista vanhenemista estävä tehohoito. Se parantaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää pieniä ryppyjä ja juonteita.
Hoitaa luonnollisesti ihon kauneusvirheitä sekä korjaa auringon aiheuttamia vahinkoja. Tuloksena selvästi parantunut ja kirkastunut ihon rakenne. Ihoärsytykset ovat rauhoittuneet ja ylimääräinen ihon tali on puhdistettu.

Naamio tasoittaa ihon sävyä, tekee ihosta heleän, kosteuttaa ihoa syvältä ja ravitsee soluja sekä taistelee vapaita radikaaleja, ulkoisia stressitekijöitä sekä ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan.

81,8% Luomu, 100% Luonnonmukainen

Inci: Aqua, Prunus Amygdalis Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil*, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil*, Calendula extract, Achillea millefolium floral water*, Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside, Calendula officialis Extract Glycine Soja*, kaolin (CI 77004), Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Seed Oil*, Plantago Major Extract*, Alchemilla vulgaris extract*, alcohol*, Pyrus malus fruit extract* and maltodextrin and acacia senegal gum, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Salicylic Acid, Sorbic Acid

Katso kaikki tuotteet

Beauty is Our Profession. Natural Cosmetics with Attitude