Silmänympärysihon seerumi
Silmänympärysihon seerumi

Tämä koostumukseltaan raikas ja pehmeä turvotusta ehkäisevä seerumi on suunniteltu erityisesti silmänympärysihon herkälle alueelle ja se: – hävittää väsymyksen merkkejä ja kosteuttaa* (Aloevera, Poimulehti)- tuote häivyttää ja silottaa juonteita ja ryppyjä (Parsakaali ja merileväuute).
Silmänympärysseerumi, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän raaka-aineita, jotka ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymistä sekä hillitsevät herkkyyttä. Geelimäinen koostumus imeytyy syvälle ihoon, missä se pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti.
Tulos: Silmänympärysiho on silminnähden silottunut!

KÄYTTÖ:Tehokkaasti kohottava ja juonteita häivyttävä seerumi vaativalle silmänympärysiholle. Uudistaa, kiinteyttää ja suojaa iholle tärkeitä kimmosäikeitä, päivittäinen käyttö estää tehokkaasti kudoksen veltostumista. Säännöllisellä käytöllä juonteet tasoittuvat, tummat silmänaluset ja turvotus häviävät ja iho saa takaisin joustavuutensa ja säteilynsä. Kokonaisvaltaista anti-aging vaikutusta.
In vitro 28 päivää.
Levitä silmänympärysiholle sekä huulten ympärille päivittäisen puhdistuksen jälkeen. Aamuin ja/tai illoin, taputtele kevyesti reilu nuppineulanpään kokoinen määrä seerumia molemmille silmänympäryksille.

Tuote on tuoksuton

95,8% Luomu, 100% Luonnollinen

Inci: Aqua, Aloe vera juice', chamomile,* Lady Mantle*, Red clover*, Glycerine*, Laminaria digitata*, Caprylic / Capric Triglyceride & Lycium Barbarum Fruit Extract*, Punica Granatum Linn (Pomegranate) Seed Oil*, Cucumis sativus (cucumber) fruit extract* Brassica oleracea italica*, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

Katso kaikki tuotteet

Beauty is Our Profession. Natural Cosmetics with Attitude