Madesafe® sertifikaatti™

madesafe® sertifikaatti™

 

Madesafe® sertifikaatti™ on virallinen ja kansainvälisesti tunnustettu sertifiointi. Madesafe® sertifikaatti™ on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on huolehtia erilaisten kuluttajatuotteiden turvallisuudesta. Järjestö myöntää Madesafe® sertifikaatti™ -sertifikaatteja (Madesafe® sertifikaatti™), jotka ovat takuu siitä, että sertifioiduissa tuotteissa ei ole käytetty ympäristöä eikä ihmisiä vaarantavia myrkkyjä. Lisäksi sertifikaatti takaa sen, ettei tuotteiden osalta tapahdu haitallisten aineiden kertymistä elimistöön, hajoamista ympäristöön eikä niistä synny erillistä haittaa ekosysteemille. Tuotteet ovat myrkyttömiä myös vesieliöstölle.

 Heidän prosessinsa on täysin läpinäkyvä. Prosessissa huomioidaan kansainvälisesti määritellyt standardit, sekä tarkastetaan vaatimusten täyttyminen tuotteen osalta. Madesafe® sertifikaatti™ tekee kattavan tuoteturvallisuusarvioinnin faktoihin perustuen. Prosessi on hyvin tiukka ja aikaa vievä. Kaikkien käytettyjen raaka-aineiden tulee olla täysin luonnollista alkuperää. Yrityksen valmistamien tuotteiden koko valmistusprosessi tutkitaan tarkasti, alusta loppuun. Madesafe® sertifikaatti™ -sertifioitu yritys osoittaa toimivansa tiukkojen sertifiointikriteereiden mukaan.

Anumati Naturals Oy on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty Madesafe® sertifikaatti™. Anumati Naturals -tuotesarja on läpäissyt Madesafe® sertifikaatti™:n tiukat vaatimukset ja täten todistetusti tehty turvallisista ja luotettavista raaka-aineista.

Miksi tämä asia on mielestämme tärkeä? Tämän sertifikaatin kautta voimme luotettavasti ja todistetusti osoittaa sen, että käyttäessäsi Anumati Naturalsin tuotteita päivittäisessä ihonhoidossasi, käytät vain ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja turvallisia ja testattuja kotimaisia luonnonkosmetiikan tuotteita. Sinun ja ihosi hyvinvointia ajatellen.

liity postituslistallemme

Saat ilmoituksen erikoistarjouksista, tapahtumista ja uutisista

Address List

Social Networks

© Tekijän oikeus Anumati Naturals. Kaikki oikeudet pidätetään.